Vi tilbyr deg en rekke tjenester for både hjem og kontorlokaler i Ålesund og omegn.

Være seg om det er behov for å bygge nytt hus, eller gjennomføre en god renovering i hjemmet stiller vi opp med den fagkunnskap som behøves, og full motivasjon for å hjelpe deg. Alt med et utvalg og levering av materialer til de beste prisene vi kan oppdrive.

Nybygg / Tilbygg

Vi fører opp et nytt bygg, og hus, kanskje du ønsker et sommerhus på drømmetomten?

Få en bedre plass og struktur i hus og hjem. Der vi utvider grunnarealet i bygget. Være seg om det er for integrert garasje, eller nytt soverom.

Oppussing og renovering

Vi hjelper deg å realisere drømmen om et vakrere hjem, eller et mer imøtekommende kontorlokale. Vi har en helt egen kompetanse på oppussing og renoveringsarbeid i Ålesund og omliggende områder. Der den rette sansen for interiør og materiale frembringer det beste i hus og lokale.

Innvendige renoveringer

En renovering er en dyptgående prosess. Her kan vi skape et nytt layout, sette opp nye vegg eller takkonstruksjoner, isolere lokalet og alt annet som må til for å sette det innvendige opp i helt ny og frisk stand.

Utendørs renoveringer

Her er det snakk om den samme grundige utførelsen som på innsiden av huset. Vi kan skifte ut tak og fasade, installere regnvannsanlegg, eller utføre malerarbeid, samt mye mer.

Glem heller ikke montering og installering av slik som:

• Tilpassing og installering av ventilasjonsanlegg
• Komplett bad
• Gulvmontering og montering av trapper
• Eller, bare så godt som montering av kjøkkenmøbler tilpasset din interiørstil

Sist, så hjelper vi med individuelle bestillinger på byggematerialer, vinduer og dører til de beste prisene. Husk at din glede er vår motivasjon.